Welkom bij StapStep, Step jij legaal met ons mee zonder boete?

Welkom bij StapStep, Step jij legaal met ons mee zonder boete?

Wij zijn StapStep en hebben dé step van de toekomst ontwikkeld!

Ook wij zien in grote steden in het buitenland, maar ook in Nederland dat de elektrische steps een enorme hype zijn. In Nederland zijn de e-steps echter illegaal. Veel mensen hebben het idee dat rijden met een elektrische step gedoogd wordt, maar integendeel. Er verschijnen steeds meer nieuwsartikelen dat de boetes voor het rijden op een e-step maar liefst €380,- euro kosten en steeds meer worden uitgedeeld. Uit de behoefte om de hype naar Nederland te halen en legaal elektrisch te kunnen steppen is StapStep ontstaan. De StapStep is de eerste en enige elektrische step die in Nederland legaal de openbare weg op mag. 

De StapStep is een unieke elektrische step die speciaal is ontworpen om legaal en duurzaam te zijn. Wat de StapStep onderscheidt van andere elektrische steps op de markt is de aanwezigheid van stepondersteuning. Dit maakt de StapStep een innovatief vervoersmiddel dat zowel de voordelen van een elektrische step als die van een normale step biedt.

Een van de grootste voordelen van de StapStep is dat het een legale elektrische step is. De StapStep is speciaal ontworpen om aan de wetgeving voor elektrische steps te voldoen, waardoor het legaal is om te gebruiken in de meeste gebieden. Dit betekent dat je de StapStep kunt gebruiken zonder bang te zijn voor boetes of andere problemen met de wet.

De StapStep is ook een duurzame optie. De step wordt aangedreven door een elektrische motor die werkt op accu's die kunnen worden opgeladen met groene energie. Dit betekent dat de StapStep geen uitstoot van schadelijke stoffen heeft en geen afhankelijk is van schaarse grondstoffen zoals olie. Bovendien, de step heeft geen verbrandingsmotor, dus er is geen onderhoud nodig zoals olie verversen.

Wat de StapStep onderscheidt van andere elektrische steps is de aanwezigheid van stepondersteuning. De step heeft een elektrische motor die ondersteuning bijdraagt wanneer je stept, waardoor je minder moe wordt tijdens het steppen. Dit maakt de StapStep ideaal voor mensen die vaak lange afstanden moeten afleggen of die moeite hebben met fietsen door bijvoorbeeld een blessure of ouderdom. Bovendien, de stepondersteuning kan worden aangepast aan de gebruiker, waardoor de step geschikt is voor mensen met verschillende fysieke condities.

De StapStep is ook een efficiënte manier van vervoer. De step heeft een snelheid van maximaal 25 km/u en een bereik tot 50km. Dit maakt de step ideaal voor mensen reistijd willen besparen. De step is licht van gewicht, gemakkelijk te manoeuvreren en klein van formaat, waardoor deze eenvoudig door drukke stadscentra kan navigeren.

Gerelateerde content

Hoe werkt de nieuwe stepdetectie van StapStep model 2024?

Hoe werkt de nieuwe stepdetectie van StapStep model 2024?

Gebruikers hadden er last van dat je bij het oude model moet...
Lees meer
StapStep Model 2024: De Toekomst van Elektrische Steps

StapStep Model 2024: De Toekomst van Elektrische Steps

Ben je op zoek naar een elektrische step die legaal, comfortabel, en...
Lees meer
De StapStep helpt mensen met het Ehlers Danlos Syndroom

De StapStep helpt mensen met het Ehlers Danlos Syndroom

Wij werden onlangs door een van onze klanten benaderd voor het maken...
Lees meer
StapStep op het NOS Journaal! Nieuwe regels? Wat kunnen we verwachten in 2023?

StapStep op het NOS Journaal! Nieuwe regels? Wat kunnen we verwachten in 2023?

De StapStep is vorige week op het NOS journaal geweest! Het youtube...
Lees meer

Bekijk jouw StapStep

€49,95