Service staat bij ons op nummer 1


Dit is hoe onze reviews werken

Wij werken met het platform Trustpilot, Inc. dit bedrijf is al actief bezig sinds 2007 en op het moment worden er ongeveer 1 miljoen reviews per maand geplaatsd op dit platform. Hoe dit bedrijf te werk gaat leest u hieronder, indien u meer informatie wenst over de werkwijze van Trustpilot verwijzen wij u graag naar hun website via de buttons hieronder.

Trustpilot page 1: 'The journey of reviews on Trustpilot'

Trustpilot page 2: 'Trustpilot Legal - Guidelines for Reviewers'

Recensies op Trustpilot worden geschreven door consumenten van over de hele wereld. Iedereen die in de afgelopen 12 maanden een koop- of service-ervaring heeft gehad, kan gratis een recensie schrijven, zolang ze een Trustpilot gebruikersaccount hebben, onze richtlijnen voor reviewers volgen en geen belangenconflict hebben met het bedrijf waarover ze een recensie schrijven. Een gebruikersaccount moet worden gekoppeld aan een e-mailadres, zodat we contact kunnen opnemen voor account- en servicegerelateerde kwesties. 

Alle recensies over een bedrijf worden getoond op hun profielpagina. Dit is waar consumenten recensies kunnen lezen en schrijven en andere relevante informatie over het bedrijf kunnen vinden, zoals de algemene TrustScore en het sterrenbeoordeling. 

Er zijn twee manieren hoe recensies geschreven kunnen worden, consumenten kunnen er zelf voor kiezen een recensie te schijven. Of het bedrijf kan haar klanten vragen om een recensie te schrijven.
WAT VINDEN ONZE KLANTEN?
Via ons reviewplatform Trustpilot kunnen klanten hun ervaring delen. We hebben een aantal ervaringen voor je op een rijtje gezet. 
Top helemaal blij mee, goed verzorgd. Hier zijn wij er erg blij mee. Al 2 x aangehouden door politie en zonder problemen (na uitleg) konden we verder steppen. 😊

Angelique Heijstek

Gedegen, mooie & opvallende step. Heb deze gekocht omdat hij legaal is en vanwege die stepondersteuning; zodat ik dan ook actief bezig ben. Het is heerlijk om hierop te steppen.

Regina

Snelle levering en vriendelijke service. Prima step. Voldoet aan verwachtingen

Bibiane

Prima service! Vind het reizen met de step erg fijn. Fijn dat er eindelijk een legale versie van de elektrische step is!

Elise