Samenwerken met StapStep

StapStep biedt verschillende B2B samenwerkingsverbanden aan. Van verkooppunt tot sponsorships. Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden.
TOP_Indh_Colourbox_hands_770x330_223c5aff-9df4-420f-a129-aa3e529597a5
1_1

Verkoop op commissiebasis

Samenwerken op commissiebasis? Dat kan! Jij ontvangt een StapStep demomodel om de klant de step te laten ervaren. Vervolgens bestelt de klant bij ons via jouw unieke link en ontvang jij een percentage van de verkoop.
1_4

Affiliate programma

Jij promoot, wij belonen! Wil jij relevante content maken voor StapStep? Meld je dan aan voor ons Affiliate Programma. Voor elke aankoop ontvang je commissie. Bovendien heb je toegang tot al ons promotiemateriaal en staat team StapStep klaar voor professionele ondersteuning.
1_3

Groothandel

Ook als groothandel kun je bij StapStep terecht. StapStep biedt bij grotere afnames zeer scherpe groothandelsprijzen aan. Neem voor meer informatie over prijzen contact met ons op!

1_5

Officieel verkooppunt

Als je officieel verkooppunt bent van StapStep word je op onze website als officieel verkooppunt vermeld. Dagelijks krijgen wij meerdere keren de vraag om een testrit te maken. Deze klanten sturen we naar jou door!

Waar wacht je nog op?

Neem gerust contact met onze sales managers om de mogelijkheden te bespreken.

Chat met ons

Chatten op de website

Openingstijden

Maandag tot vrijdag 09:00 - 18:00

Vraag informatie aan:

0
Officiële verkooppunten
0+
Aanvragen per dag voor testritten
0
Succesvolle affiliates
0%
Klanttevredenheid
WAT VINDEN ONZE KLANTEN?
Via ons reviewplatform Trustpilot kunnen klanten hun ervaring delen. We hebben een aantal ervaringen voor je op een rijtje gezet. 
Top helemaal blij mee, goed verzorgd. Hier zijn wij er erg blij mee. Al 2 x aangehouden door politie en zonder problemen (na uitleg) konden we verder steppen. 😊

Angelique Heijstek

Gedegen, mooie & opvallende step. Heb deze gekocht omdat hij legaal is en vanwege die stepondersteuning; zodat ik dan ook actief bezig ben. Het is heerlijk om hierop te steppen.

Regina

Snelle levering en vriendelijke service. Prima step. Voldoet aan verwachtingen

Bibiane

Prima service! Vind het reizen met de step erg fijn. Fijn dat er eindelijk een legale versie van de elektrische step is!

Elise